Page 158 - Banyo Mutfak Dergisi
P. 158
B
(IHNWLI PXWIDNODU×Q
MUTFAK
5 HWNLOL ˂LIUHVL
a
İş akışından, pişirme-hazırlık-yıkama üçgenine; depolamadan erişim
şınd
n
i
şi
n
p
ve ulaşılabilirliğe kadar pek çok faktörün göz ününde bulundurulduğu
mutfaklarda efektif planlamanın önemi kuşkusuz ki çok büyük.
1 6UGUOHELOLU PDO]HPHOHU
DXcq\d\ bXc`k\j` m\ [XpXeåbcåcåb dlk]XbkX
DXcq
\c\ XcåedXjå ^\i\b\e bfelcXi[X c`jk\ YXõå%
;fcXg bXgXbcXiåe[Xe# k\q^X_cXiX2 q\d`e
bXgcXdXcXiåe[Xe d\ek\õ\c\i\ bX[Xi kd
[\kXpcXi[X [XpXeåbcåcåòX [`bbXk \[`cd\c`%
Efi[X
ūQWHPD
2 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ULôLP
(ULôLP
D D` e`dld XcXe
D`
D D D D D D D D D D D D D D D
D`e`dld XcXe[X dXbj`dld
] b
\]\bk`] j\eXipfcXi pXiXkdXb ``e
d\ek\õ\ j`jk\dc\i`# bXcbXi bXgXb
j`jk\dc\i` bi`k`b ifc jkc\e`pfi%
Pbj\b [fcXg m\ iXÐXiåe
\i`õ`c\Y`c`ic`ò`e[\e m\ \bd\Z\c\i`e Jc`d D\Z_
bfcXpZX XåcXY`c`i õ\b`c[\
kXjXicXe[åòåe[Xe \d`e fcle% Samet
158