Page 71 - Banyo Mutfak Dergisi
P. 71

KXjXiåd[X pXkXp m\ [`b\p fcXiXb
                                                                                    k\biXicXeXe blcgcXi# iXÐXi# åõåb ƒlYlbcXiå
                                                                                    m\ dlk]Xb ^\i\ƒc\i`e` [•q\ec\d\b
                                                                                    `ƒ`e iXpcXi mlilZl Y`i b`dc`b j\i^`c`pfi%
                                                                                    J`pX_ m\ k`kXepld fcdXb •q\i\
                                                                                    jlelcXe `b` i\eb Xck\ieXk`Ï# ƒ\õ`kc`
                                                                                    bfeÏ^•iXjpfecXiåe fclõklilcdXjåeå
                                                                                    d•db•e båcåpfi%  J`pX_# dXep\k`b m\
                                                                                    jfÏjk`b\ Y`i ƒ\b`Z`c`b kXõåpfi% K`kXepld
                                                                                    `j\ [X_X pldlõXb m\ [fòXc Y`i
                                                                                    [fblelõ m\i\i\b fikXdX [X_X åõåckåcå
                                                                                    Y`i _XmX bXkåpfi% Df[\c[\ \e YXj`k
                                                                                    ƒq•dc\i[\e \e bXidXõåb j\ƒ\e\bc\i\
                                                                                    bX[Xi jXpåjåq Xck\ieXk`] d\mZlk%


                                                                                    “Günümüzde bir mutfak
                                                                                    tasarlamak, yemek pişirmek
                                                                                    için mükemmel yeri bulmanın
                                                                                    ötesine geçen ve karmaşık
                                                                                    konuları hesaba katmayı
                                                                                    içeren bir konumda. Sosyal
                                                                                    etkileşimdeki değişiklikler,
                                                                                    insanların evlerini
                                                                                    deneyimleme ile misafirlerini
                                                                                    karşılama biçimleri ve son
                                                                                    zamanlarda değişen çalışma
                                                                                    koşulları mutfak tasarımlarında
                                                                                    benimsenen yenilikçi yaklaşımlar
                                                                                    olarak addedilebilir.”


            Scavolini, Stilo
            `c\ ó\ñ`kc` jk`c`jk`b
            \î`c`dc\i\ lpld
            jXîcXdXb `ó`e kXjXiád
            fcXeXbcXiáeá [X_X [X
            ^\e`ñc\k`pfi%




































                                                                                                                         71 71
   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76