Page 71 - Banyo Mutfak Dergisi
P. 71
KXjXiåd[X pXkXp m\ [`b\p fcXiXb
k\biXicXeXe blcgcXi# iXÐXi# åõåb lYlbcXiå
m\ dlk]Xb ^\i\c\i`e` [q\ec\d\b
``e iXpcXi mlilZl Y`i b`dc`b j\i^`c`pfi%
J`pX_ m\ k`kXepld fcdXb q\i\
jlelcXe `b` i\eb Xck\ieXk`Ï# \õ`kc`
bfeÏ^iXjpfecXiåe fclõklilcdXjåeå
ddbe båcåpfi% J`pX_# dXep\k`b m\
jfÏjk`b\ Y`i \b`Z`c`b kXõåpfi% K`kXepld
`j\ [X_X pldlõXb m\ [fòXc Y`i
[fblelõ m\i\i\b fikXdX [X_X åõåckåcå
Y`i _XmX bXkåpfi% Df[\c[\ \e YXj`k
qdc\i[\e \e bXidXõåb j\\e\bc\i\
bX[Xi jXpåjåq Xck\ieXk`] d\mZlk%
“Günümüzde bir mutfak
tasarlamak, yemek pişirmek
için mükemmel yeri bulmanın
ötesine geçen ve karmaşık
konuları hesaba katmayı
içeren bir konumda. Sosyal
etkileşimdeki değişiklikler,
insanların evlerini
deneyimleme ile misafirlerini
karşılama biçimleri ve son
zamanlarda değişen çalışma
koşulları mutfak tasarımlarında
benimsenen yenilikçi yaklaşımlar
olarak addedilebilir.”
Scavolini, Stilo
`c\ ó\ñ`kc` jk`c`jk`b
\î`c`dc\i\ lpld
jXîcXdXb `ó`e kXjXiád
fcXeXbcXiáeá [X_X [X
^\e`ñc\k`pfi%
71 71